Rüyada çiğ kuru fasulye görmek

Rüyada çiğ kuru fasulye görmek eline çok güzel fırsatların geçeceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada çiğ kuru fasulye gördüyseniz:

  • İlginizi çeken konulara yönelebilirsiniz.

Rüyada çiğ kuru fasulye görmek beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına, eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada çiğ fasulye yemek aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuru fasulye satmak istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada haşlanmış kuru fasulye görmek uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, bir takım sorunlar çıkacağına inanılır.

Rüyada pişmiş kuru fasulye görmek eline geçen paraları tutamayacağına, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada kuru fasulye yemeği yemek alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına, edilen tövbenin allah katında kabul edileceğine delalettir.

Rüyada kuru fasulye ve nohut görmek mutlulukların yarım kalacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına alamet eder.

Rüyada kuru fasulye vermek nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, borçların ve dertlerin biteceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments