Rüyada kuru fasulye almak

Rüyada kuru fasulye almak geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine, konforunun ve lüksünün yerinde olacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına, açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuru fasulye almak gördüyseniz:

  • Diğerlerii mutlu etme konusundaki yeteneklerinizi ortaya koyabilirsiniz.

Rüyada çiğ kuru fasulye görmek daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına işaret eder.

Rüyada bir çuval kuru fasulye görmek komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına, dertlerin biteceğine işaret eder.

Rüyada kuru fasulye piştiğini görmek asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine rivayet eder.

Rüyada pilav üstü kuru fasulye görmek büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz kuru fasulye görmek kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada pirinç ve kuru fasulye görmek para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına alamet eder.

Rüyada kuru fasulye temizlemek umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, epey bir zarara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada kuru fasulye yemeği vermek huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments