Rüyada biçilmiş arpa görmek

Rüyada biçilmiş arpa görmek içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, maddi konuda zayıflayacağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada biçilmiş arpa gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin fikirlerini değiştirmeye çalışmanız çok zor olabilir.

Rüyada arpa görmek güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil arpa görmek arif kimselerden sayılacağına, sadece rüyayı gören kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada arpa satmak hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların allah katında kabul göreceğine, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına delalet eder.

Rüyada ekili arpa görmek kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına, zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına inanılır.

Rüyada arpa biçmek üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan rüya sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına, elinin darlaşacağına inanılır.

Rüyada arpa ambarı görmek kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına, yaşama olan inancını tazeleyeceğine tabir olunur.

Rüyada arpa çiçeği görmek bir ortaklık kurulacağına, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada buğday arpa görmek eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, işlerinin günden güne azalacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments