Rüyada çorbada kurt görmek

Rüyada çorbada kurt görmek atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, sağlığından olacağına, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına, ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine, sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çorbada kurt gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında ufak tefek aksilikler yaşanabilir tedbirli olmakta fayda var.

Rüyada kurtlu çorba görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kurtlu çorba içmek az da olsa kazanç elde edeceğine, rakiplerin teker teker alt edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kurtlu çorba yemek hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada çorbada kurt görmek hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına, zor zamanlar yaşayacağına işarettir.

Rüyada çorbada kurtçuk görmek bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğa çorba yedirmek her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına delalet eder.

Rüyada tarhana çorbası karıştırmak edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına, işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına delalet eder.

Rüyada çorba kaynatmak ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments