Rüyada kurşunların arasında kalmak

Rüyada kurşunların arasında kalmak üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, bolluk içinde yaşanacağına, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına, üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına, kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına delalettir.

Rüyada kurşunların arasında kalmak gördüyseniz:

  • Hemen hüküm vermeyin.

Rüyada kurşunlar arasında kalmak makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada kurşunların arasında kalmak yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine delalettir.

Rüyada kurşunlar altında kalmak sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kurşun altında kalmak zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına alamet eder.

Rüyada iki sevgili arasında kalmak sermayesini kaybedeceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına delalettir.

Rüyada atların arasında kalmak işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada duvarlar arasında kalmak yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada dalgaların arasında kalmak şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, günahlarına tövbe edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments