Rüyada kurşunlar arasında kalmak

Rüyada kurşunlar arasında kalmak çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, rüya sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kurşunlar arasında kalmak gördüyseniz:

  • yanlız bir plan varsa onu ertelemenize neden olabilir.

Rüyada kurşunlar arasında kalmak aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kurşunların arasında kalmak rızkının çoğalacağına, bankadaki hesaplarının da kabaracağına alamet eder.

Rüyada kurşun altında kalmak mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorulmaktadır.

Rüyada kurşunlar altında kalmak korkularından kurtulacağına, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada iki aşk arasında kalmak insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına delalet eder.

Rüyada ateş arasında kalmak iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, işlerini yoluna sokacağına işarettir.

Rüyada dalgalar arasında kalmak işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada iki erkek arasında kalmak davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, böylece maddi imkânların genişleyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments