Rüyada kurbağa yakalamak

Rüyada kurbağa yakalamak gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, eğer şifaysa da şifasını bulacağına, az maliyetle ticarete atılacağına, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine, çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine yorulur.

Rüyada kurbağa yakalamak gördüyseniz:

  • Her tür iletişim problemine açık bir süreçtesiniz.

Rüyada kurbağa yakalamak rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil kurbağa yakalamak yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına işaret eder.

Rüyada zıplayan kurbağalar görmek günden güne kazancının artacağına, kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada kurbağa yediğini görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada birçok kurbağa görmek para sıkıntısı çekeceğine, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına rivayet eder.

Rüyada çiğ kurbağa yediğini görmek iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin içinde kurbağa görmek büyük kazanç sağlanacağına, borçların ödeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada iki tane kurbağa görmek iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments