Rüyada üstüne düşmek

Rüyada üstüne düşmek neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, gitmediği yerlere gideceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, güzel günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada üstüne düşmek gördüyseniz:

  • Arzuladığınız kişi ya sizi arzu etmiyor olabilir ya da onunla kaçamak yaptığınız zaman arkadaşınızın çevresi tarafından yakalanabilirsiniz.

Rüyada iki ayak üstüne düşmek akrabalarla küslüklerin sona ereceğine, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada köpeğin üstüne düşmek fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına, atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayaklarının üstüne düşmek kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına, birikmiş parasının olacağına inanılır.

Rüyada yüksekten ayaklarının üstüne düşmek ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, âlim kimselerden feyz alacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayakların üstüne düşmek şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına yorulur.

Rüyada başının üstüne düşmek işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayak üstüne düşmek maddi ve manevi olarak sevineceğine, geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına delalettir.

Rüyada iki ayağının üstüne düşmek maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments