Rüyada kuma saplanmak

Rüyada kuma saplanmak riske atılacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, zor zamanların ve sorunların geride kalacağına, yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına, rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine işarettir.

Rüyada kuma saplanmak gördüyseniz:

  • Fazla konuşmak yerine uygulamaya geçmenizde fayda var.

Rüyada kuma saplanmak hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşinin üzerine kuma getirmek mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına işaret eder.

Rüyada ayakları kuma gömmek insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, bolluk ve bereket yaşayacağına işarettir.

Rüyada eşinin üstüne kuma getirmek bazen istemediği şeyler yapacağına, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kocasının kuma getirdiğini görmek gelirinin çoğalacağına, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuma gitmek dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, rüyasında salatalık toplayan kişi kadın ise, temiz saf bir adamla evlenebileceğine işaret eder.

Rüyada kuma gömülmek heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına, teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına tabir olunur.

Rüyada kuma getirmek uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments