Rüyada siyah küçük kedi görmek

Rüyada siyah küçük kedi görmek parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine, az da olsa kazanç elde edeceğine, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah küçük kedi gördüyseniz:

  • Bazı konuları savunmak veya ispatlamak durumunda kalabilirsiniz.

Rüyada siyah küçük kedi görmek manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına inanılır.

Rüyada küçük siyah kedi görmek kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada küçük kara kedi görmek hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına delalettir.

Rüyada çok küçük kedi görmek aile içindeki huzurun kaçacağına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada küçük sarı kedi görmek ailesindeki huzurun bozulacağına, çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına rivayet eder.

Rüyada küçük kedi yavruları görmek sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine rivayet eder.

Rüyada küçük beyaz kedi yavrusu görmek yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küçük kedi öldürmek kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments