Rüyada kendi oğlunu öldürmek

Rüyada kendi oğlunu öldürmek hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada kendi oğlunu öldürmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ya da sevgi temalı ilişkileriniz özel yaşamınıza iyi gelebilir.

Rüyada oğlunun öldüğü görmek dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına işaret eder.

Rüyada birini okla öldürmek mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, hayırlı kapılara ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oğlunu öldürdüğünü görmek moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine delalet eder.

Rüyada oğlunun öldüğünü görüp ağlamak yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine rivayet eder.

Rüyada amca oğlunun öldüğünü görmek zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine tabir olunur.

Rüyada oğlunu öldüğünü görmek hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada oğlunun birini öldürdüğünü görmek kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına işarettir.

Rüyada oğlunun öldüğünü duymak üzüntülerin ve zorlukların biteceğine, maddi açıdan çok zorlanılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments