Rüyada olmayan oğlunu görmek

Rüyada olmayan oğlunu görmek toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine, geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine, insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına, gerçek mutluluğu tadacağına, insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına işaret eder.

Rüyada olmayan oğlunu gördüyseniz:

  • Keşifler, yabancılarla ilişkiler, yurtdışı seyahatleri, ilerleme büyüme, daha verimli ürünler alma gibi başlıklarda gelişmeler var.

Rüyada başkasının kuran okumasını görmek eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Rüyada oğlunun düğününü görmek onlar sayesinde kalkınacağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına rivayet eder.

Rüyada sure okuyarak uyanmak yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına işarettir.

Rüyada evde yasin okutmak yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine, eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçlarının okşandığını görmek kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına işaret eder.

Rüyada oğlunun tıraş olduğunu görmek eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına alamet eder.

Rüyada oğlunun balık tuttuğunu görmek aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, gelirinin azalacağına inanılır.

Rüyada kuran okuyan erkek sesi duymak kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments