Rüyada küçük kızı öpmek

Rüyada küçük kızı öpmek işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, sonucun kendisi için çok iyi olacağına, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine işaret eder.

Rüyada küçük kızı öpmek gördüyseniz:

  • Zamanınızı ilerlemenize faydası olacak kişilerle paylaşmalısınız.

Rüyada küçük bir kızı öpmek kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada küçük kızı öpmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına işarettir.

Rüyada küçük çocuğu öpmek iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına alamet eder.

Rüyada kendinden küçük birinin elini öpmek maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada küçük bebek öpmek hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine rivayet eder.

Rüyada küçük bir çocuğu öpmek kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine, o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına delalettir.

Rüyada küçük kızın hamile olduğunu görmek rahat nedir öğreneceğine, işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına yorulur.

Rüyada küçük bir kızın evlendiğini görmek aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments