Rüyada küçük bebek öpmek

Rüyada küçük bebek öpmek sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine, sağlık ve hayır getireceğine, başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, ekmeksiz ve parasız kalacağına işarettir.

Rüyada küçük bebek öpmek gördüyseniz:

  • Duygusal konularda evli ya da beraberliği olan Boğalar ilişkilerinde apayrı bir canlıllık hissedebilirler.

Rüyada küçük bebek öpmek kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına, işlerinin baltalanacağına rivayet eder.

Rüyada kendinden küçük birinin elini öpmek herkesin yardımına koşacağına, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada küçük kızı öpmek her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına delalettir.

Rüyada küçük bir çocuğu öpmek sorunlu zamanlar geçireceğine, alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına işaret eder.

Rüyada küçük bir kızı öpmek her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine işaret eder.

Rüyada küçük çocuğu öpmek aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine işarettir.

Rüyada küçük erkek bebek görmek kişinin fena halde yanılacağına, sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada küçük bebeğin konuştuğunu görmek kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments