Rüyada küçük çocuğu öpmek

Rüyada küçük çocuğu öpmek yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine, elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, dünya malı elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada küçük çocuğu öpmek gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde değişiklikler olabilir.

Rüyada küçük bir çocuğu öpmek anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada küçük çocuğu öpmek başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli allah’a şükür edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada küçük bebek öpmek borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına delalet eder.

Rüyada kendinden küçük birinin elini öpmek şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, yeni bir hayat kurulacağına yorulur.

Rüyada küçük kızı öpmek moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada küçük bir kızı öpmek uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada küçük çocuğun evlendiğini görmek rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada küçük bir çocuğa sarılmak çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments