Rüyada kendinden küçük birini dövmek

Rüyada kendinden küçük birini dövmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, elde bulunan imkânların artacağına, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine, bekârlığına da veda edeceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına alamet eder.

Rüyada kendinden küçük birini dövmek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptığı değişiklikler nedeniyle siz zor durumda kalabilirsiniz.

Rüyada kendinden küçük birini dövmek uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına, bununla yüceleceğine, kendini allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına işarettir.

Rüyada kendinden güçlü birini dövmek ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendinden büyük birini dövmek dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine allah tarafından nasip edileceğine, iyi anlaşacağına delalettir.

Rüyada kendinden küçük biriyle nişanlanmak işleri yoluna sokacağına, mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendinden yaşça küçük biriyle evlenmek bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına, kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine inanılır.

Rüyada kendinden küçük biriyle evlenmek aile hayatındaki muhabbetin artacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destekler vereceğine ve borçlarından kurtulmasına yardımcı olacağına tabir olunur.

Rüyada kendinden küçük biriyle evlendiğini görmek bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına yorulur.

Rüyada kendinden küçük sevgili görmek büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, şansının ve kısmetinin de açılacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments