Rüyada dalgalı deniz ve gemi görmek

Rüyada dalgalı deniz ve gemi görmek büyük bir karar verileceğine, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, sağlıklı ve zinde olacağına, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına, kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına inanılır.

Rüyada dalgalı deniz ve gemi gördüyseniz:

  • Maddi, manevi, ilişkilerinizi ya da işinizi ilgilendiren v.b konu her ne ise, farklılık gerektiriyor olabilir.

Rüyada dalgalı denizde gemi görmek rakiplerin her konuda fark atacağına, bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan rüya sahibinin alkışlanacak işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada dalgalı denizde gemiye binmek aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada dalgalı denizde gemiyle gitmek maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına işarettir.

Rüyada dalgalı deniz ve gemi görmek eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine inanılır.

Rüyada dalgalı denizde gemide gitmek hayallerin gerçekleşeceğine, yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada dalgalı deniz gemi görmek onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine delalettir.

Rüyada dalgalı gemi görmek yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına yorulur.

Rüyada denizi dalgalı ve bulanık görmek bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments