Rüyada küçük çocuğun adet olduğunu görmek

Rüyada küçük çocuğun adet olduğunu görmek niyetini ve kalbini bozmayan rüya sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına, rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına, ettiği duaların allah katında karşılık bulacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, şansının artacağına, güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine delalettir.

Rüyada küçük çocuğun adet olduğunu gördüyseniz:

  • Biraz da dış görünümünüze önem verin.

Rüyada küçük çocuğun adet olduğunu görmek yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada küçük kızın adet olduğunu görmek büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine inanılır.

Rüyada küçük bir kızın adet olduğunu görmek uzun yıllar yaşayacağına, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine inanılır.

Rüyada çocuğun adet olduğunu görmek beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine işaret eder.

Rüyada çocuğunun adet olduğunu görmek allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, çok rüyada başkası tarafından taşlanmak alınan bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada küçük çocuğu öpmek şen kahkahalar atacağına, çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına inanılır.

Rüyada küçük çocuğun öldüğünü görmek elini altına koyduğu her taşın altından allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küçük çocuğu korumak ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına, rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments