Rüyada çocuğun adet olduğunu görmek

Rüyada çocuğun adet olduğunu görmek maddi gücünün eksileceğine, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine, doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada çocuğun adet olduğunu gördüyseniz:

  • Sonuç olarak kendinize biraz daha önem verirseniz sanırım daha iyi olacak.

Rüyada çocuğun adet olduğunu görmek işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine yorulur.

Rüyada küçük çocuğun adet olduğunu görmek çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine, makamını garantileyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çocuğunun adet olduğunu görmek karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine yorulur.

Rüyada hamile iken adet olduğunu görmek musibetlerle karşılaşmayacağına, alım gücünün zayıflamayacağına işarettir.

Rüyada adet kanı yıkadığını görmek stresini atacağına, istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına işarettir.

Rüyada adet kanama görmek bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına yorulur.

Rüyada çok adet kanı görmek çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, sağlığın da bozulacağına inanılır.

Rüyada ilk defa adet olduğunu görmek alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments