Rüyada çocuğunun adet olduğunu görmek

Rüyada çocuğunun adet olduğunu görmek dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, dolayısıyla geleceğine değer katacağına, aralarından su sızmayacağına delalet eder.

Rüyada çocuğunun adet olduğunu gördüyseniz:

  • Harekete geçmeden önce diğerlerinin ne yapacağını gözlemlemelisiniz.

Rüyada çocuğun adet olduğunu görmek sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, saygın ve ünlü biri olacağına işaret eder.

Rüyada çocuğunun adet olduğunu görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, mali olarak çok güçlü hale geleceğine delalet eder.

Rüyada küçük çocuğun adet olduğunu görmek sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada adet görmek zor günlerin biteceğine, karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada adet sancısı görmek bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen rüya sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine yorulmaktadır.

Rüyada adet bez görmek geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye, eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada adet kanı temizlemek eksik olan yanının tamamlayacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kızın adet olduğunu görmek bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, kazancının da hiç eksilmeyeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments