Rüyada küçük kızın adet olduğunu görmek

Rüyada küçük kızın adet olduğunu görmek sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, kendisini çaresiz hissedeceğine, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, onlar için çabalayacağına işarettir.

Rüyada küçük kızın adet olduğunu gördüyseniz:

  • Ailenizden birisinin uzaklaşması, bir yerlere gitmesi ya da sizinle ters düşüncelere girerek yollarınızı ayrması olasıdır.

Rüyada küçük bir kızın adet olduğunu görmek ayrılanların kavuşacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada küçük kızın adet olduğunu görmek büyük adımlar atılacağına, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına işarettir.

Rüyada küçük çocuğun adet olduğunu görmek pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine delalettir.

Rüyada kızın adet olduğunu görmek böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına yorulur.

Rüyada kızının adet olduğunu görmek insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına tabir olunur.

Rüyada kızını adetli görmek çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına yorulur.

Rüyada kızını adet olmuş görmek sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına işaret etmektedir.

Rüyada küçük kızla konuşmak yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments