Rüyada küçük çocuğu kurtarmak

Rüyada küçük çocuğu kurtarmak çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rahat erileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada küçük çocuğu kurtarmak gördüyseniz:

  • Bazı konulara olumlu yaklaşmakta zorlanabilirsiniz veya zorlayıcı olaylar sizi yorabilir.

Rüyada küçük çocuğu kurtarmak eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine alamet eder.

Rüyada küçük bir çocuğu kurtarmak çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına, elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada küçük kızı kurtarmak sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine tabir olunur.

Rüyada dereye düşen çocuğu kurtarmak yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine, işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğu sudan kurtarmak uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, huzur ve saadet bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada suda boğulan çocuğu kurtarmak yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine yorulur.

Rüyada selden çocuğunu kurtarmak işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, başarılarının eksilmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada havuza düşen çocuğu kurtarmak uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments