Rüyada aşırı su içmek

Rüyada aşırı su içmek ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine, kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, küslerin barışacağına, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine, kimse ile tartışmayacağına, sevinç gözyaşları dökmeye rivayet etmektedir.

Rüyada aşırı su içmek gördüyseniz:

  • Planlarınızdaki değişiklikler sizi olumlu etkileyebilir.

Rüyada aşırı derecede su içmek sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine alamet eder.

Rüyada aşırı su içmek çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına yorulmaktadır.

Rüyada deniz aşırı gitmek buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine, çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına işaret eder.

Rüyada aşırı adet olmak çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, maddi güç sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada aşırı kilolu görmek sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada aşırı rüzgar görmek çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine işaret etmektedir.

Rüyada deniz aşırı uyumak çarelere kavuşacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada aşırı makyaj yapmak sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments