Rüyada aşırı adet olmak

Rüyada aşırı adet olmak kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, kendisini kötü durumlara sokmayacağına, küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine işaret eder.

Rüyada aşırı adet olmak gördüyseniz:

  • Herhangi bir ard niyetiniz olmasa bile davranışlarınız yanlış değerlendirilebilir.

Rüyada aşırı adet olmak kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada aşırı derecede kusmak işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına, yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına yorulur.

Rüyada aşırı kan görmek sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada aşırı yağmur görmek aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına, şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada aşırı derecede ağlamak manevi olarak da yıpranacağına, rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına yorulmaktadır.

Rüyada aşırı korkmak sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına alamet eder.

Rüyada aşırı derecede çikolata yemek istenen herşeye kavuşulacağına, çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına işaret eder.

Rüyada aşırı makyaj yapmak eşyaların yenileneceğine, rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments