Rüyada aşırı makyaj yapmak

Rüyada aşırı makyaj yapmak daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, anne baba duası alacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına, bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada aşırı makyaj yapmak gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınızı doğru planlayabilmek için zamana ihtiyacınız var.

Rüyada aşırı makyaj yapmak maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına, kendisinden hayır beklenemeyen dosta yorulur.

Rüyada aşırı hız yapmak işlerinde bereketin ve verimin artacağına, hayırlı bir terfi alınacağına işaret eder.

Rüyada aşırı korkmak kötü giden işlerin düzeleceğine, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine tabir olunur.

Rüyada aşırı su içmek zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, sevgi ve hürmet göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada aşırı sinirlenmek endişeli durumların son bulacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aşırı terlemek çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, derdin sona ereceğine inanılır.

Rüyada aşırı kilo almak gösterişli halinin hemen fark edileceğine, gelirinin garanti olacağına işaret eder.

Rüyada aşırı derecede su içmek bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine, borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments