Rüyada aşırı kilo almak

Rüyada aşırı kilo almak ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, iş hayatında zarar edileceğine, birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine, iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, elinin bolluğa kavuşacağına alamet eder.

Rüyada aşırı kilo almak gördüyseniz:

  • Teşebbüsleriniz otorite konumundaki kimseler tarafından engellenebilir.

Rüyada aşırı kilo almak bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada aşırı kilo aldığını görmek ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine delalettir.

Rüyada aşırı kilolu görmek sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına yorulmaktadır.

Rüyada aşırı dalgalı deniz görmek sorunların atlatılacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına delalettir.

Rüyada çok aşırı yemek yemek rahat bir hayat süreceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada aşırı derecede ağlamak çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada deniz aşırı gitmek çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada aşırı derecede çikolata yemek kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments