Rüyada küçük beyaz tavşan görmek

Rüyada küçük beyaz tavşan görmek hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, en gösterişli arabalara bineceğine, rızkının ve kazancının bol olacağına, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına, parasal ve ruhsal sorunların artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küçük beyaz tavşan gördüyseniz:

  • Size kendinizi suçlu hissettirmeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada küçük beyaz tavşan görmek eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz küçük tavşan görmek resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada küçük tavşan görmek bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işaret eder.

Rüyada küçük tavşanlar görmek bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine işarettir.

Rüyada beyaz tavşan hediye almak tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, sorunlarını aşacağına alamet eder.

Rüyada siyah beyaz tavşan görmek ağlayacağına ve dertleneceğine, ruhen güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada zıplayan beyaz tavşan görmek kötü kişilere yakın olacağına, art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye yorulmaktadır.

Rüyada siyah ve beyaz tavşan görmek yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatının adeta cennete döneceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments