Rüyada beyaz tavşan hediye almak

Rüyada beyaz tavşan hediye almak aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına, muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına, emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz tavşan hediye almak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz maddi konularda, bayansanız duygusal ilişkilerinizde şanslısınız.

Rüyada beyaz tavşan hediye almak bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine delalettir.

Rüyada tavşan hediye almak çok ünlü bir kişi olacağına, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine inanılır.

Rüyada beyaz tavşan almak hoş muhabbette olacağına, hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah beyaz tavşan görmek çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, rahatın yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz ve siyah tavşan görmek hatalarını düzelteceğine, rüya sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük beyaz tavşan görmek sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz tavşan avlamak zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz tavşan görmek çocuk sahibi olunacağına, karlı ortaklıklara gireceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments