Rüyada küçük tavşan görmek

Rüyada küçük tavşan görmek sorunların çözüm bulacağına, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, kazanç elde edeceğine, geriye doğru gideceğine, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, imkânlarının çoğalacağına, adını herkese duyuracağına delalettir.

Rüyada küçük tavşan gördüyseniz:

  • Duygularınızı kontrol edememeniz tartışmaları büyütebilir.

Rüyada küçük tavşan görmek yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, rahatının ve gelirinin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada küçük beyaz tavşan görmek kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine inanılır.

Rüyada küçük tavşanlar görmek insanlara küsüleceğine, sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine yorulur.

Rüyada beyaz küçük tavşan görmek endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılan ve tavşan görmek ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına tabir olunur.

Rüyada tavşanı kesmek çeşitli tartışmalar yaşanacağına, işlerinde kara geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavşanı doğururken görmek karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına yorulur.

Rüyada tavşan boku görmek gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine, aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments