Rüyada aşırı kalabalık görmek

Rüyada aşırı kalabalık görmek küçük ise kazancınızın daha az olacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine, kazancının iki kat artacağına, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine, başarılı olacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine rivayet eder.

Rüyada aşırı kalabalık gördüyseniz:

  • Şu an için, elinizdeki düzenleme, plan veya anlaşmalardan en fazla kazanımı elde etmenin yollarını aramanız gerekiyor.

Rüyada aşırı kalabalık görmek sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına alamet eder.

Rüyada aşırı hız yapmak hayırlı bir sürece girileceğine, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine işarettir.

Rüyada aşırı kilo aldığını görmek zor durumların sona ereceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine delalettir.

Rüyada aşırı kilo almak sıkıntılı olduğu bir durumda rüya sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına işarettir.

Rüyada aşırı derecede kusmak ters giden olayların düzeltileceğine, rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına yorulmaktadır.

Rüyada aşırı korkmak maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına işarettir.

Rüyada aşırı para görmek ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına işarettir.

Rüyada çok aşırı yemek yemek sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments