Rüyada koyun sürü görmek

Rüyada koyun sürü görmek unutulan bir sorunun başa bela olacağına, yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına, evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, başarılarını arttıracağına, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada koyun sürü gördüyseniz:

  • İstediğiniz şeyleri yapma veya elde etme konusunda size yardımcı olabilecek aktivitelerle vakit geçirmelisiniz.

Rüyada koyun ve keçi sürüsü görmek sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına delalet etmektedir.

Rüyada dağda koyun sürüsü görmek sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine işaret etmektedir.

Rüyada inek ve koyun sürüsü görmek ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, hayal kırıklığına düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü koyun sürüsü görmek rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, daima secde ve şükür edeceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz koyun sürüsü görmek rahmetin ve allah’ın lütuflarının yağacağına, değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada koyun sürüleri görmek bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, bu sayede yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine delalet eder.

Rüyada koyun sürüsünün öldüğünü görmek kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarıların artacağına, işlerin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada keçi ve koyun sürüsü görmek kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, fesada ve haksızlığa karışacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments