Rüyada ölü koyun sürüsü görmek

Rüyada ölü koyun sürüsü görmek sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına delalettir.

Rüyada ölü koyun sürüsü gördüyseniz:

  • Bazı yükler ya da sorumluklar sıkıntı yaratabilir.

Rüyada ölü koyun sürüsü görmek geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına, iyi huylar edineceğine tabir olunur.

Rüyada bir sürü koyun görmek çok mutlu edeceğine, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine yorulur.

Rüyada inek koyun sürüsü görmek hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına rivayet eder.

Rüyada koyun kuzu sürüsü görmek yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada koyun sürüsü kaybetmek kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, saygınlık elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah koyun sürüsü görmek maddi imkânlarının azalacağına, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada koyun ve keçi sürüsü görmek kazancının bereketleneceğine, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kuzu ve koyun sürüsü görmek beklenmeyen yerden gelecek yardımlara, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments