Rüyada dağda koyun sürüsü görmek

Rüyada dağda koyun sürüsü görmek maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada dağda koyun sürüsü gördüyseniz:

  • Kendinizi belli bir pozisyona ya da yola sokmamanızda fayda var.

Rüyada dağda koyun sürüsü görmek toplum içindeki saygınlığının artacağına, işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine tabir olunur.

Rüyada koyun sürüsü sahibi olmak bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına işaret eder.

Rüyada koyun sürüsünden kaçmak ondan her zaman iyi haberler alınacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada koyun ve kuzu sürüsü görmek medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve rüya sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine, daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada sürüyle koyun görmek hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada koyun sürüsünün içinde olmak kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine alamet eder.

Rüyada çoban ve koyun sürüsü görmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine, iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine rivayet eder.

Rüyada koyun sürüsü sulamak uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments