Rüyada korkmak uyanmak

Rüyada korkmak uyanmak hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, maddi durumunun düzeleceğine, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine yorulur.

Rüyada korkmak uyanmak gördüyseniz:

  • Gerçekler ortaya çıkmadan ne yaptığınızı başkasıyla paylaşmamanızda fayda var.

Rüyada korkmak uyanmak daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına, kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına delalettir.

Rüyada namaza uyanmak işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada gülmek gülerek uyanmak kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına işarettir.

Rüyada hastanede uyanmak bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına delalet eder.

Rüyada başkası tarafından uyandırılmak başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada tekbir getirerek uyanmak strese gireceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada olduğunu anlayıp uyanmak çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına alamet eder.

Rüyada korkup uyanmak özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, gururlu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments