Rüyada korkmak ve konuşamamak

Rüyada korkmak ve konuşamamak kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına işarettir.

Rüyada korkmak ve konuşamamak gördüyseniz:

  • Desteklemekten memnun olacağınızı göstermeniz, bir düşmanın iş birlikçisine dönüşmesini sağlayabilir.

Rüyada korkmak konuşamamak hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına yorulur.

Rüyada korkmak ve konuşamamak ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına işarettir.

Rüyada erkekten korkmak maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada korkmak ve dua etmek hayatının da kolaylaşacağına, istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına yorulur.

Rüyada türbeden korkmak kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada melekten korkmak iyi bir zanaatkar olunacağına, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine işaret eder.

Rüyada köpekten korkmak işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine delalet eder.

Rüyada kedi yavrusundan korkmak sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments