Rüyada sevdiğinden korkmak

Rüyada sevdiğinden korkmak kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına, çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına, çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına, özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına, mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine inanılır.

Rüyada sevdiğinden korkmak gördüyseniz:

  • Bazı tavsiye ya da önerileri uygulanabilir veya mantıklı bulmasanız da, dinlemenizde fayda var.

Rüyada sevdiğinden korkmak yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada korkmak kaçmak belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, bazı başka desteklere kavuşacağına delalet eder.

Rüyada katilden korkmak kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada kaplandan korkmak insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına alamet eder.

Rüyada uçağa binmek ve korkmak yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine işarettir.

Rüyada korkmak ve sure okumak mesleğinde çok başarılı olacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine rivayet eder.

Rüyada köpekten korkmak ve kaçmak her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve allah’ın lütuflarına ereceğine, istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına yorulur.

Rüyada kediden korkmak sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, üzüleceğine ve hastalanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments