Rüyada aşık olduğun kızı öpmek

Rüyada aşık olduğun kızı öpmek olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine, hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada aşık olduğun kızı öpmek gördüyseniz:

  • Sizi provoke eden kişiler olsa dahi, siz, olayları daha da hararetlendirmemek için gayret göstermelisiniz.

Rüyada aşık olduğun kızı öpmek istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada aşık olduğun kişiyi öpmek kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine, hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada aşık olduğun kişiyi yanağından öpmek kişinin gaflet ve delalete düşeceğine, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine alamet eder.

Rüyada aşık olduğunu öpmek içini kemiren kuşkuları alt edeceğine, aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına delalettir.

Rüyada aşık olduğu kişiyi öpmek maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine, göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aşık olduğun birini öpmek en umutsuz olduğu anda da allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına tabir olunur.

Rüyada aşık olunan kişiyi öpmek hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına, girdiği işleri kaybedeceğine işarettir.

Rüyada tanımadığın bir kıza aşık olmak korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments