Rüyada aşık olduğun birini öpmek

Rüyada aşık olduğun birini öpmek düzeninin bozulacağına, sonucun kendisi için çok iyi olacağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada aşık olduğun birini öpmek gördüyseniz:

  • Gizli kapaklı yürütülen işler, arkanızdan konuşan kişiler veya sizi engelleyen durumlar sıkıntı yaratabilir.

Rüyada aşık olunan kişiyi öpmek sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine alamet eder.

Rüyada aşık olduğu kişiyi öpmek ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına delalettir.

Rüyada aşık olduğun kızı öpmek bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada aşık olduğunu öpmek kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına inanılır.

Rüyada aşık olduğun birini öpmek kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına inanılır.

Rüyada aşık olduğun kişiyi öpmek koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına, muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına alamet eder.

Rüyada aşık olduğun kişiyi yanağından öpmek cebinden parasının eksilmeyeceğine, yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine alamet eder.

Rüyada gördüğün kişiye aşık olmak zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments