Rüyada köpek görüp korkmak

Rüyada köpek görüp korkmak resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına, sevdiği bazı kişileri kıracağına delalet etmektedir.

Rüyada köpek görüp korkmak gördüyseniz:

  • Geçmişe bağlı problemler ya da konular sizi tekrar yakalayabilir.

Rüyada köpek görüp korkmak işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına tabir olunur.

Rüyada akrep görüp korkmak hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, sorunlarını teker teker aşacağına işaret etmektedir.

Rüyada deniz görüp korkmak büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine alamet etmektedir.

Rüyada örümcek görüp korkmak kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına yorulur.

Rüyada fare görüp korkmak saygın bir hayat yaşayacağına, kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine delalettir.

Rüyada görünmeyen varlıklardan korkmak masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, tatsız durumlardan sıyrılamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada böcek görüp korkmak kişinin allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ruh görüp korkmak sıkıntılı zamanların geride kalacağına, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments