Rüyada uçurumdan indiğini görmek

Rüyada uçurumdan indiğini görmek zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına, kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, eğitimlerinin iyi olacağına, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine delalet eder.

Rüyada uçurumdan indiğini gördüyseniz:

  • Tamir veya düzenleme gibi konularda yapacağınız sakarlıklardan gelen büyük zararlara açıksınız.

Rüyada uçurumdan indiğini görmek tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine inanılır.

Rüyada gemiden indiğini görmek sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına işaret etmektedir.

Rüyada yer altına indiğini görmek bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına delalettir.

Rüyada ağaçtan indiğini görmek uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine rivayet eder.

Rüyada binadan indiğini görmek özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yokuş aşağı indiğini görmek kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine işarettir.

Rüyada arabanın lastiğinin indiğini görmek düşmanlarını bile affedeceğine, borçlarını ödeyip kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada ahşap merdivenden indiğini görmek çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, zararların üst üste geleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments