Rüyada köpek yediğini görmek

Rüyada köpek yediğini görmek ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına, işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine, kısa bir toparlanma aşamasından sonra tekrar kazanç elde edebilecek aşamaya geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada köpek yediğini gördüyseniz:

  • Beklediğiniz bir para veya haberdeki gecikme rahatsızlık verebilir.

Rüyada köpeğin fareyi yediğini görmek hiçbir sorun yaşanmayacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına delalet eder.

Rüyada köpeğin yılan yediğini görmek çok büyük sorunlar yaşayacağına, kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada köpek eti yedirmek kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına yorulur.

Rüyada köpeğe yemek yedirmek çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, moralinin genel olarak yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada köpeğin yumurta yediğini görmek bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada köpek yediğini görmek sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, zarara uğrayacağına yorulur.

Rüyada köpeğin yemek yediğini görmek malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine alamet etmektedir.

Rüyada köpeğin koyunu yediğini görmek gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments