Rüyada konuşmayan arkadaş görmek

Rüyada konuşmayan arkadaş görmek pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine, onu dinleyeceğine, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, kazancınızın artacağına alamet etmektedir.

Rüyada konuşmayan arkadaş gördüyseniz:

  • Bazı konuları sürekli erteleyen veya planları değiştiren kişiler dengenizi bozabilirler.

Rüyada konuşmayan arkadaş görmek çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada konuşmadığın arkadaşınla konuşmak kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına işarettir.

Rüyada arkadaşının konuşmadığını görmek huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine delalet eder.

Rüyada bir arkadaşınla konuştuğunu görmek imkânlarının azalacağına, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek arkadaşıyla konuştuğunu görmek daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına, sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşınla konuştuğunu görmek amacına ulaşmayı başaracağına, yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşının konuşmasını görmek işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına işaret etmektedir.

Rüyada konuşmadığım arkadaşımı görmek sağlığının geri geleceğine, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments