Rüyada biriyle hiç konuşmamak

Rüyada biriyle hiç konuşmamak çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına, karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine rivayet eder.

Rüyada biriyle hiç konuşmamak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size reddedemeyeceğiniz tekliflerle gelebilirler.

Rüyada birinin hiç konuşmadığını görmek sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya inanılır.

Rüyada ölmüş birinin hiç konuşmadığını görmek artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada biriyle hiç konuşmamak saygının ve iletişimin bozulacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine yorulmaktadır.

Rüyada hiç konuşmadığın biriyle konuşmak borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına, huzurlu günlerin biteceğine inanılır.

Rüyada hiç konuşmadığın birini görmek gönlünce bir hayat süreceğine, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine yorulur.

Rüyada hiç görmediğin biriyle evlenmek hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına inanılır.

Rüyada hiç tanımadığın bir erkeğe sarılmak sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hicr suresi görmek ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments