Rüyada polisle konuştuğunu görmek

Rüyada polisle konuştuğunu görmek kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına, kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına, pek çok olumlu gelişmelere, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına delalet etmektedir.

Rüyada polisle konuştuğunu gördüyseniz:

  • Yeni bir karşıcins ilişkisi başlatabilir, aşık olabilirsiniz.

Rüyada polisle konuştuğunu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına alamet eder.

Rüyada polisin elini tutmak huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, insan ya da hayvan demeden, allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine delalet etmektedir.

Rüyada polis okulunu kazandığını görmek kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, aksiliklerin aşılacağına inanılır.

Rüyada polise para vermek sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada polis arabası görmek sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına tabir olunur.

Rüyada polis öldürmek çok güzel olaylar yaşanacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada polis üniforma giymek sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına işaret eder.

Rüyada polis silah görmek sorunların yeni sorunlar doğuracağına, işlerinin ters gideceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments