Rüyada konuşan tavuk görmek

Rüyada konuşan tavuk görmek çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına, yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine, büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına, işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada konuşan tavuk gördüyseniz:

  • Aile büyükleriniz sizin istediğiniz ya da planladığınız bazı şeylere karşı çıkabilirler.

Rüyada konuşan tavuk görmek eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına inanılır.

Rüyada tavuğun konuştuğunu görmek dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada cinin konuştuğunu görmek arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına, aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada konuşan geyik görmek bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine delalet eder.

Rüyada konuşan oyuncak bebek görmek sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisiyle konuştuğunu görmek yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada muhabbet kuşu konuştuğunu görmek ölmüş büyüğünün cennette olduğuna, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına işarettir.

Rüyada yılanla konuştuğunu görmek herhangi bir sorun yaşamayacağına, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments