Rüyada konuşan kaplan görmek

Rüyada konuşan kaplan görmek sevinç ve sürura, ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada konuşan kaplan gördüyseniz:

  • Çevrenizde ki birisinin değişen kararı veya kararsızlığı sizi zor durumda bırakabilir.

Rüyada konuşan kaplan görmek sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaplanın konuştuğunu görmek hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kaplana yemek vermek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada kaplan emzirmek uzun ömürlü bir kişi olunacağına, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına alamet eder.

Rüyada kaplan yavruları görmek kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, iş hayatında yeni bir dönem açılacağına işaret eder.

Rüyada kaplan gözü taşı görmek aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaplan doyurmak çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kaplanla dost olmak çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments