Rüyada kaplanla dost olmak

Rüyada kaplanla dost olmak ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, kişisel problemlerini çözeceğine, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, başarısının ve kazancının sürekli olacağına, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına, içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran rüya sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına, zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaplanla dost olmak gördüyseniz:

  • Parasal ödülü olan bir başarı kazanabilir ya da herhangi bir yerden ummadığınız bir para alabilirsiniz.

Rüyada kaplanla dost olmak daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada dostunun ağladığını görmek bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına, iyilik ve hayır bulacağına delalet eder.

Rüyada en iyi dostunu görmek geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada dostuna küsmek aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine inanılır.

Rüyada dostla sohbet etmek evlilik yolunda bir adım atılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir dostun öldüğünü görmek hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına, alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocasının dostunu görmek hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada dostluk kurmak bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments