Rüyada kaplana yemek vermek

Rüyada kaplana yemek vermek kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, başarılı işlere imza atılacağına, çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kaplana yemek vermek gördüyseniz:

  • Bazı kıskanç kişiler sizi engelleyebilir.

Rüyada kaplana yemek vermek daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına, keder yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaplan yemek sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine delalettir.

Rüyada kaplan eti yemek iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, şansın ve istikbalin açık olduğuna alamet eder.

Rüyada kaplan aslan görmek anne ya da baba ile ters düşüleceğine, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada aslanlar kaplanlar görmek başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaplan beslediğini görmek maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına inanılır.

Rüyada kaplanla oyun oynamak moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada mavi kaplan görmek maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments