Rüyada komşunun evini kirli görmek

Rüyada komşunun evini kirli görmek çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada komşunun evini kirli gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde oldukça başarılısınız.

Rüyada komşunun evini kirli görmek geçim sıkıntısı çekeceğine, sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına delalettir.

Rüyada komşunun evinin soyulduğunu görmek kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına işarettir.

Rüyada komşusunun evini temizlemek hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine, yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına yorulur.

Rüyada komşunun evinde yatmak aile içinde bazı gerginlikler olacağına, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski komşunun evini görmek o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına, olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine işarettir.

Rüyada komşunun evinde yılan görmek alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine, işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına inanılır.

Rüyada komşunun evinin yıkıldığını görmek kudretli ve hikmetli kimse olacağına, işlerin yoluna gideceğine rivayet eder.

Rüyada komşu evini temizlemek kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına, prestij kaybı yaşanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments