Rüyada komşunun evinde fare görmek

Rüyada komşunun evinde fare görmek bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, çok sevineceğine, kazandıkları ile daha büyük yatırımlar gerçekleştirerek çok büyük bir işe sahip olacağına, kendisini allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, kariyerinde çok büyük atılım yapacağına, gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına tabir olunur.

Rüyada komşunun evinde fare gördüyseniz:

  • Bir şey düşünürken başkalarının sözleri sizi pek etkilememeli, kendinizle baş başa olun.

Rüyada komşusunun evinde fare görmek saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine alamet eder.

Rüyada komşunun evinde fare görmek aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada komşuda fare görmek çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine, maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada komşunun evinde olmak aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, işlerinden belirsizlik olacağına işaret eder.

Rüyada komşunun evine hırsızın girdiğini görmek emeğinden hayır göreceğine, düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine inanılır.

Rüyada komşunun evinde banyo yapmak geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına tabir olunur.

Rüyada komşusunun evinin yandığını görmek insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına işarettir.

Rüyada komşunun evine görmek onlarla doyasıya vakit geçireceğine, üzülmeye veya keder içinde bulunmaya yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments